Installasjon Solfilm Bil

Montering 

Foliebutikken kan dessverre IKKE tilby montering av solfilm til bil.

Vi ønsker derfor å gi våre kunder så mye informasjon som mulig om hvordan de kan montere selv. Nedenfor finner du en rekke videoer om hvordan du monterer våre produkter. 

Om du ikke ønsker å montere selv, så anbefaler vi at du forsøker å finne en lokal montør av folie/vinyl/bilpleie-produkter . Ofte kan mindre reklamebyråer, glassmestre og bilpleie-leverandører bistå med montering. 

Vi har dessverre heller ennå ikke muligheten til å bistå med kapping på nøyaktige mål, men dette er noe vi skal forsøke å inkludere i fremtiden. 

Veiledning

Det å montere solfilm på bil er et profesjonelt yrke. Om du ikke har kjennskap til dette fra før er det stor sjanse for at du vil gjøre feil. Vi anbefaler derfor at du først å fremst benytter noen som har kjennskap til å montere dette. Om du vil gjøre det selv, uten erfaring, anbefaler vi at du setter deg nøye inn i hvordan dette gjøres. 

Her kan du studere en del videoer om hvordan profesjonelle utfører dette håndverket. (Eksterne linker - Foliebutikken har ikke ansvaret for innholdet).

Sidevindu: 

Bakvindu: