Monteringsveiledninger

Montering 

Foliebutikken kan dessverre IKKE tilby montering av vindusfolier eller møbelfolier.

Vi ønsker derfor å gi våre kunder så mye informasjon som mulig om hvordan de kan montere selv. Nedenfor finner du en rekke egenproduserte videoer om hvordan du monterer våre produkter. 

Om du ikke ønsker å montere selv, så anbefaler vi at du forsøker å finne en lokal montør av folie/vinyl/bilpleie-produkter . Ofte kan mindre reklamebyråer, glassmestre og bilpleie-leverandører bistå med montering. 

Vi har dessverre heller ennå ikke muligheten til å bistå med kapping på nøyaktige mål, men dette er noe vi skal forsøke å inkludere i fremtiden. 

Cover Styl' og SGN Interiørfolie

Vi har laget en egen video for montering av Cover Styl' og SGN Interiørfolie.  Følg veiledningen NØYE for optimalt resultat!

 Hvuis du har dårlig tid (hvilket du ikke burde ha når du skal legge folier !), så finnes en kortversjon her: 

 

Vindsfolier og solfilm til bygning

Her viser vi litt om hvordan man installerer vindusfilm på planglass. Du må ha i bakhodet at dette er et yrke, og krever presisjon og grunnleggende kjennskap til hvordan en folie monteres på glass. 

Last ned monteringsveiledning her 

Vi har også laget vår egen, medet detaljerte video for installasjon. Se denne nøye og du vil få et bedre resultat: 

 

 

XPEL Lakkbeskyttelse

HUSK! Første steg på veien til god montering er rett verktøy! 

Her finner du profesjonelt verktøy egnet for montering av XPEL og annen lakkbeskyttelse! 

Installasjonsveiledning

Vi har også laget en egen video hvor vi viser hvordan du monterer lakkbeskyttelse selv. Vi minner om at dette er et profesjonelt yrke, og at man må følge bruksanvisninger til punkt å prikke, samt ha kjennskap til verktøyet som benyttes.